Droomprijs 2016

DROOM-PRIJS

2 winnaars

(maximaal) €500 om je ‘droom’ te verwezenlijken

De Stichting Vrienden van het St. Ignatiusgymnasium wil twee leerlingen van het St. Ignatiusgymnasium ondersteunen bij het realiseren van een “droom”. De twee leerlingen met het best(e) (uitgewerkte/haalbare) plan krijgen elk een droomprijs van (maximaal) euro 500,-- om dit plan te (helpen) verwezenlijken.

De Stichting Vrienden wil ondernemende leerlingen ondersteunen en stimuleren bij de realisatie van een bijzonder plan of project waarbij connectie wordt gelegd tussen de leerling/leerlingen van het IG met bijvoorbeeld betrokkenen in de (ouderen)zorg-, culturele- of wetenschappelijke sector of het bedrijfsleven.

Heb je een bijzonder idee of droom, maar komt het er niet van om deze te verwezenlijken of schieten je de middelen tekort. Zet het op papier, met een concrete omschrijving, doel en financieel plannetje.

Je wil (wetenschappelijk) onderzoek doen naar een bepaald onderwerp, zelf een (educatieve) website bouwen, je kunt heel mooi portretten fotograferen en wil in een bejaardentehuis de bewoners vastleggen, je hebt een boek geschreven en wilt dit laten drukken, je kunt heel goed schilderen/tekenen of musiceren/componeren en wil een werk exposeren in een museum of een eigen compositie schrijven meld je dan aan.

Een jury, bestaande uit enkele bestuursleden van de Stichting Vrienden van het St. Ignatiusgymnasium (mr. Wilmer A. Smeenk, drs Jules A.M. de Vet en mr drs. Reinier W.L. Russell) zal op 15 juni 2015 de inzendingen beoordelen en twee beste inzendingen kiezen, zodat realisatie van de Droom al in de zomermaanden kan geschieden.

Stuur je DROOM uiterlijk 31 mei 2016 naar:

vrienden@ignatiusgymnasium.nl