Vriendenavond 18 november 2016
Bericht geplaatst op: 22-11-2015

Vrijdagavond 18 november 2016 organiseerde de Stichting Vrienden van het Ignatiusgymnasium voor de vierde keer een netwerkborrel voor Vrienden van het Ignatiusgymnasium. Meer dan 100 gasten van de Stichting Vrienden konden genieten van diverse optredens in de aula:  muziekvoorstelling met medewerking van: Tobi Kooiman (winnaar Amsterdams studentencabaret 2015), Klaudia Parisi en Keona (piano en zang), Renée Somers (piano), Jana Ierschot (zang), Julia Koenen (deelneemster Voice Kids 2015 en 2016), Eline Duijsens (foto's, winnares Droomprijs 2016 Stichting Vrienden), Thomas Uijen (rap), Floris Bakker (winnaar Droomprijs 2016 Stichting Vrienden: moleculair koken).

De avond was zeer goed verzorgd met hapjes en drankjes, leuk ingericht en een leuk programma. Er waren vrienden, (oud-)leerlingen en een heel aantal leraren. Maar bovenal was het gewoon gezellig. Het doel van de geheel gesponsorde avond is enerzijds om de Vrienden te bedanken voor hun steun en te laten zien wat er onder meer met de donaties gebeurd. Anderzijds om ook nieuwe Vrienden te enthousiasmeren.