Beroepenmarkt 2016 door Vrienden
Bericht geplaatst op: 2-2-2016

Stichting Vrienden van het St. Ignatiusgymnasium maakt beroepenmarkt mogelijk

Voor de tweede keer wordt in februari 2016 door het Ignatiusgymnasium een beroepenmarktgeorganiseerd voor 4e, 5e en 6e jaarlaag (avondprogramma). Doel is dat leerlingen informatie krijgen en contact kunnen maken met jong afgestudeerden en studenten uit verschillende studie- en beroepsrichtingen als hulp bij  een eventuele studie- en of beroepskeuze.

In 2015 is dit voor het eerst georganiseerd en heeft de Stichting Vrienden van het St. Ignatiusgymnasium actief alle sprekers (oud-leerlingen) aangeleverd.
Ook in 2016 is het weer gelukt om via de zorgvuldig opgebouwde groep van Vrienden van het St. Ignatiusgymnasium op Facebook en LinkedIn sprekers te werven.

Wil je:

·    Vriend worden via Facebook en LinkedIn, óf
·     spreker worden op de beroepenmarkt 2017, óff
·     een stageplaats aanbieden voor de beroepsstage van een scholier (3 dagen in mei 2016)
stuur dan een e-mail aan vrienden@ignatiusgymnasium.nl