WERVING SINTEN
Bericht geplaatst op: 29-10-2017

Elk jaar haalt het Sintcomité geld op voor het goede doel Wereldouders met de verhuur van Sinterklazen en Pieten. Ook dit jaar gaan we dit weer doen. Wij hebben daarvoor natuurlijk mensen nodig die vrijwillig Sinterklaas willen spelen. Aangezien de leerlingen te jong zijn om deze rol te vervullen, richten wij ons tot u. Bent u iemand of kent u iemand die altijd al in de rol had willen kruipen van deze goedaardige man om veel kinderen te verblijden met een bezoek?

Stuur ons dan een mailtje via sint@ignatiusgymnasium.nl! Met als onderwerp ‘aanmelden Sint’.

Graag ontvangen wij dan deze informatie:

Naam van deze Sint.

Telefoonnummer en emailadres van deze Sint.

De beschikbaarheid van deze Sint.

Het gaat om de periode van vrijdag 1 december t/m dinsdag 5 december, in de volgende dagdelen: ochtend 8-12 / middag 12-16 / avond 16-20.
Hou hierbij rekening met eerder aanwezig zijn op het St. Ignatiusgymnasium voor de transformatie en met eventuele uitloop van een bezoek en latere terugkeer door verkeershinder.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Met vriendelijke groet,

Het Sintcomité