Alumni.

Link als 'Vriend van het Ignatius' op LinkedIn

Alumni van het St. Ignatiusgymnasium (resp. College) worden gevraagd te linken als 'Vriend van het Ignatius'.

Het St. Ignatiusgymnasium organiseert in 2020 het eerstvolgende lustrum en regelmatig worden reünies georganiseerd. Ter ondersteuning van deze activiteiten verzamelt de Vriendenstichting adresgegevens van oud-leerlingen.

Naam LinkedIn-groep: Vrienden van het St. Ignatiusgymnasium

Klik hier om lid te worden van de LinkedIn-groep.

Naam Facebook: Vrienden van het IG

Klik hier om lid te worden van de Facebook-groep.

De Stichting Vrienden kan niet alleen geld geven, maar kan ook kennis en expertise aanbieden, het Vriendennetwerk inzetten, adviseurs inzetten of bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn openzetten.

Heb je concrete ideeën of suggesties voor het mogelijk maken van speciale stages, lezingen van speciale sprekers, bedrijfsbezoeken, prijzen voor uitstekende prestaties, samenwerking zoeken met externe professionele partijen. Laat het ons dan weten op @: vrienden@ignatiusgymnasium.nl